info@tandoganlojistik.com.tr

00 90 216 441 29 09

00 90 216 385 57 18

Projeler


Tandoğan Proje, her türlü yükünüzü, yurt içinde ya da yurt dışında, dilediğiniz noktadan, dilediğiniz noktaya hızlı ve sorunsuz sevk eder. Projenizin ihtiyaçları doğrultusunda, gerekli mühendislik çalışmalarını yapar. Uygun güzergahı tespit ettikten sonra, by-pass yol inşası ve köprü destekleme çalışması hizmetlerini verir. Sizin yerinize, tüm ayrıntıları düşünür.

Rüzgar Enerji Santrali kullanımı ekonomik olmakla beraber çevre dostu olan ve elektrik enerjisi üretimi çözümlerinin içinde en mantıklı seçeneklerindendir.

Avantajları hava kirliliğinin önlenmesinden yeni istihdam sunmasına kadar geniş bir yelpazeye sahiptir.
Şirketimiz Rüzgar enerjisi yatırımlarının tüm aşamalarında ( Nakliye + Montaj ) kaliteli, bağımsız ,mühendislik ve lojistik hizmetleri vermektedir.

Rüzgar Enerji Santralleri nakliyeleri ve montajı uygun özel araç ve ekipman ile ( Proje araçları ve Vinçler ) gerçeçleştirilir.

Rüzgar gücü dünyada kullanımı en çok artan yenilenebilir enerji kaynaklarından biri haline gelmiştir.Rüzgar santrali ünitelerinin (Nacelle, Hub, Kule ve Kanatlar) taşıma ve montaj hizmetleri firmamız tarafından Uluslararası standartlarda yapılır.


Dolar Euro
32.45 TL 34.65 TL
32.51 TL 34.71 TL
© Copyright Tandoğan Lojistik
Madencilik ve
Enerji San. Tic. Ltd. Şti.
Dizayn: Çizgi Web Tasarım