info@tandoganlojistik.com.tr

00 90 216 441 29 09

00 90 216 385 57 18

Projeler


Tandoğan Proje, dilediğiniz ağırlıkta parçaların, yerinden kaldırılması, yerine yerleştirilmesi ve montajlama çalışmalarını da kapsayan işlerin, mühendislik projelendirmesini gerçekleştirerek en uygun kaldırma, indirme ve yerleştirme yöntemlerini belirler.

Teknolojik anlamda, dünyanın kullandığı ağır iş ekipmanları; vinçler, gantry sistemleri, krikolar ve jackleri kullanarak, tüm operasyonu, en emniyetli, hızlı ve ekonomik şekilde geçirir.

Yurtiçi - Yurtdışı taşımacılığı ve ağır nakliye de en önemli unsurlardan biri vinç hizmetini doğru verebilmektir. Firmamız, YÜKLEME - BOŞALTMA TAŞIMA - MONTAJ - DEMONTAJ ve KİRALAMA hizmetlerini teknolojiyle birleştirerek; zamanında ve güvenli bir şekilde minimum maliyet ile müşterilerine çözüm önerileri sunar.

Tersane, liman, sanayi, inşaat, montaj/demontaj işleri, reklamcılık hizmetleri de dahil olmak üzere, ihtiyaç duyduğunuz sektörde ve her yerde, vinç kiralamak şimdi çok kolay! Her türlü vinç ihtiyacınız için Tandoğan Proje'e başvurabilirsiniz.

Dilerseniz, Teleskobik bomlu ya da kafes bomlu, mobil ya da paletli vinç kiralayınız. Kısa ya da uzun süreliğine, yurt içinde yada yurt dışında, istediğiniz her yerde istediğiniz gibi kullanınız.

Tandoğan Proje olarak, taşımalarımızı deneyimli kadromuzun hazırladığı proje tahmini, hesaplamaları ve analizleri doğrultusunda; karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu ya da multimodal sistemlerinden yararlanmak suretiyle gerçekleştirmekteyiz.

Konusunda ihtisas sahibi, tecrübeli ve aynı zamanda dinamik Proje Grubumuzun yaptığı detaylı teknik çizimler, hesaplamalar ve grubumuzun hazırladığı similasyonlarla desteklenen hizmetlerimiz, çeşitli sektörlerde yurtiçi ve yurtdışında bir çok firmaya sunulmaktadır.


Dolar Euro
32.50 TL 34.62 TL
32.56 TL 34.68 TL
© Copyright Tandoğan Lojistik
Madencilik ve
Enerji San. Tic. Ltd. Şti.
Dizayn: Çizgi Web Tasarım